Over 'Onklare taal'

'Onklare taal' is de verzamelnaam van diverse tekstprojecten van mijn hand. Dit is de afdeling met boekrecensies daarvan. Bijna alles wat ik lees, komt hier terecht met een korte bespreking: van literatuur over non-fictie tot poëzie, er is niets dat ik in principe niet lees. Als je een boek geschreven hebt en je wil dat ik het recenseer, hou je zeker niet in me te contacteren! De weg een beetje kwijt? Deze link brengt je terug naar de homepage van 'Onklare taal'.

donderdag 15 maart 2018

Reductie en destillering

Auteur: Anton Voloshin
Titel: Enceladus 
Taal: Nederlands
Categorie: Poëzie
Jaar van eerste uitgave: 2015
Hoe kwam de tekst in mijn bezit: Zelf geschreven
Synopsis: Met een vrij lijvig aantal gedichten (37) beweegt 'Enceladus' zich van het thuisfront, in het inwendige en ook op reis door stad en land.
Aanrader, want: Laat me maar eens mijn eigen champagne drinken: 'Enceladus' is goed spul. Tot mijn eigen verrassing bleven vooral de liefdesgedichten me op, die misschien wel horen tot de beste liefdesgedichten die ik tot hier toe schreef. Andere persoonlijke uitschieters zijn als uitsmijters bewaard voor het einde.
Afrader, want: 'Enceladus' is geen simpele bundel, hoewel er wat uitleg in het introductie-hoofdstuk is opgenomen om de lezer ter hulp te komen.
Aanbevolen voor: Wie poëzie en mij genegen is :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten