Over 'Onklare taal'

'Onklare taal' is de verzamelnaam van diverse tekstprojecten van mijn hand. Dit is de afdeling met boekrecensies daarvan. Bijna alles wat ik lees, komt hier terecht met een korte bespreking: van literatuur over non-fictie tot poëzie, er is niets dat ik in principe niet lees. Als je een boek geschreven hebt en je wil dat ik het recenseer, hou je zeker niet in me te contacteren! De weg een beetje kwijt? Deze link brengt je terug naar de homepage van 'Onklare taal'.

vrijdag 26 oktober 2018

Digitale ijsbreker

Auteur: Clo Willaerts
TitelHet conversity-model
Taal: Nederlands
Categorie: Non-fictie
Jaar van eerste uitgave: 2011
Hoe kwam de tekst in mijn bezit: Meegegeven door een baas
Synopsis:Willaerts neemt de lezer mee door het gebruik van sociale netwerken en sociale media voor marketingdoeleinden en stoffeert haar boek met tal van voorbeelden uit de praktijk.
Aanrader, want: Hoewel het boek 7 jaar oud is, is er eigenlijk nog zo gek veel niet veranderd in wat de beste praktijken zijn om sociale conversaties te laten bijdragen aan verkoop of aan de waarde van een merk. Willaerts legt alles uit met kennis van zaken en de nodige common sense.
Afrader, want: Sommige topics zijn intussen wel verouderd, zoals Netlog. En SnapChat bestond nog niet, maar dat kan je haar moeilijk verwijten.
Aanbevolen voor: Beginnende marketeers of old-school marketingmensen die een ijsbreker nodig hebben om digitale plannen te smeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten